Andebryst m/appelsinsovs, ærter i honning og hvidvinsdampede ris |
||
Ingredienser: |
||
Andebryst. |
||
4 | stk. | Andebryst (skåret af 2 hele ænder, se ”Fyldt andehals”) |
2 | spsk. | Akaciehonning |
Salt/peber | ||
Appelsinsovs. | ||
1 | spsk. | Andefedt |
½ | stk. | Løg |
1 | fed | Hvidløg |
4 | dl. | Rødvin |
1 | dl. | Appelsinjuice |
2 | dl. | Piskefløde |
1 | stk. | Appelsin |
Mel til jævning | ||
Salt/peber | ||
Ærter i honning. | ||
300 | g. | Ærter, frosne |
100 | g. | Smør (altså Lurpak, da det er vigtigt for smagen) |
1 | spsk. | Honning |
¼ | stk. | Løg |
Hvidvinsdampede ris. | ||
Ris | ||
Hvidvin | ||
Fremgangsmåde: Ærter i honning. Hvidvinsdampede ris. |