Kalkunbryst i rød karry,
m/ovnbagte kartofler

     

Ingredienser:

Kalkunbryst.

500 g. Kalkunbryst
1 spsk. Soja
1 spsk. Honning
1 spsk. Olivenolie
    Salt/peber
     
Bagte kartofler.
4 store Bage kartofler
3 dl. Cremefraiche18%
3 fed Hvidløg
    Salt/peber
     
Rød karrysovs.
50 g. Margarine
1 tsk. Rød karrypasta
1 lille Løg
1 fed Hvidløg
2 spsk. Kapers
3 dl. Mælk
2
spsk. Mel
    Salt/peber
     

Fremgangsmåde:
Kalkunbryst.
Skær kalkunbrystet i tynde skiver og mariner dem i soja og honning, salt og peber, i en time. Steg de marinerede kalkunskiver i olie på stegepanden. (de skal steges ganske kort tid!).

Rød karrysovs.
Smelt margarinen i en gryde og damp det finthakkede løg heri til det er mørt. Tilsæt rød karrypasta, knust hvidløg og kapers og lad det ”brænde af”. Tag gryden fra varmen, pisk melet i og bag sovsen op med mælk. Lad sovsen koge et par min. og smag til med salt og peber.

Bagte kartofler.
Bag kartoflerne i ovnen (uden at pakke dem ind!) ved 200 i 1 ¼ time.
Rør cremefraiche med finthakket hvidløg og smag til med salt og peber. Server dressingen i en skål til kartoflerne.