Millionbøf med øl

     

Ingredienser:

Millionbøf.

500 g. Hakket oksekød
1 spsk. Olie
½ fl. Øl
250 g. Champignon, i skiver
1 ds. Majs
½ stk. Rød peberfrugt
½ stk. Grøn peberfrugt
2 spsk. Kapers
½ tsk. Chili
3 stk. Enebær, knust
1 stk. Løg, i både
2 fed Hvidløg, finthakket
    Salt/peber
     

Fremgangsmåde:
Millionbøf.
Skær løg i store både, champignon i skiver og peberfrugter i tern.
Varm olien i en gryde og brun kødet heri. Tilsæt alle ingredienser undtagen øl, og lad det småsnurre 10 min. Hæld øllet i og lad retten koge 30 min. ved svag varme. Smag retten til med salt og peber.

Server retten med frisk pasta eller kartoffelmos.