Panangkylling m/orangeris

     

Ingredienser:

Panangkylling.

3 stk. Kyllingebryst
1 tsk. Panangkary pasta
1 spsk. Fiskesauce (lugter forfærdeligt, men smager godt som kryderi)
½ tsk. Koriander, stødt
4 spsk. Sesamolie
     
Orangeris.
    Ris
    Appelsinjuice
¼ stk. Grøn peberfrugt
     

Fremgangsmåde:
Panangkylling.
Skær kyllingebrystet i strimler og læg dem i en pose.
Bland olie, fiskesauce, panangkary og koriander i en skål og hæld marinaden ned til kyllingestrimlerne. Bind for posen og masser den jævnligt, mens den trækker 1 time i køleskabet. Steg strimlerne ved hård varme på en tør pande i 7-10 min.

Orangeris.
Kog risene som anvist på pakken, dog erstatter du vand med juice. Tilsæt finthakket peberfrugt de sidste 10 min. af tilberedningstiden.

Hertil serveres Tzatziki.