Fyldt andehals på groft brød |
||
Ingredienser: |
||
Andehals. |
||
1 | stk. | Halsskindet en and”rør” |
Småkød fra en and | ||
½ | tsk. | Estragon |
3 | stk. | Enebær |
½ | dl. | Rødvin |
½ | dl. | piskefløde |
3 | spsk. | Rasp |
1 | lille | Æg |
Olivenolie | ||
Salt/peber | ||
Fremgangsmåde: Andehals. Skær brystkødet af anden, som kan bruges til anden ret. Skær resten af kødet af anden og hak det fint med en kniv. Enebær knuses og blandes sammen med estragon og rødvin ned i en skål til andekødet, hvor det blandes med æg og rasp til en fars. Halsskindet syes sammen i den ene ende så det danner en lille pose. Stop farsen i andehalsen og sy for den anden ende. (stop ikke halsen for fast, for så springer den under stegning) Halsen steges i olie 10 min. på hver side. Hvis der er lidt fars i overskud bliver der nogle pragtfulde frikadeller af den. -til kokken. Køles af. Skær andehalsen i ikke for tynde skiver på skrå og server dem på et stykke groft rugbrød der er smurt med andefedt. Drysses med groft salt. |