Kylling i kokossovs

Ingredienser:

Kylling.

3 stk. Kyllingebryster
½ dåse Bambusskud
1 stort Løg
3 stk. Gulerødder
2 stk. Porrer
2 dl. Ærter
2 spsk. Kapers
1 dl. Hvidvin
4 dl. Kokosmælk
½ tsk. Dijon sennep
1 tsk. Panangkarry
1 tsk. Grøn karry
2 spsk. Sesamolie

Fremgangsmåde:
Forberedelse:
Skær brysterne i 1½cm brede strimler på langs.
Pil løgene og skær dem i smalle både. Rens porrerne, skær dem i 7 cm. Lange stykker, som flækkes på langs i ca. 2 mm tynde strimler. Vask gulerødderne og findel dem som porrerne. Hæld væden fra bambusskuddene og skær dem i smalle strimler.

Kylling.
Bland olie, panangkarry, grøn karry og sennep på den kolde stegepande. Varm panden op og brun kyllingestrimlerne hurtigt heri. Tilsæt grøntsagerne og rist dem et kort øjeblik sammen med kyllingen, før du tilsætter hvidvin kokosmælk og kapers.
Lad retten småsimre i ca. 10 min. til væden er kogt lidt ind.
Smag til med salt og peber.