Tilbehør

 

Kender du den gode kryddersalt fra Ærø?
Vi advarer hermed!!!
Den er stærkt vanedannende. Nogen foretrækker Hverdagssalten; det er den med urterne vi kender fra haven. Andre er blevet afhængige af ”den røde salt”; den til pasta og pizza. Man doserer salten, som man ville med almindeligt salt. Det giver en dejlig let krydret afrunding af smagen på den ret man tilbereder.
Vi har et par opskrifter med inspiration til dig i butikken.

Sæben fra Ærø er håndlavet og der er kælet for detaljerne. Den er blid og nænsom mod din hud. Med de mange forskellige tilsatte urter og blomster er der et rigt udvalg, der gør det let at finde én der lige passer til dit brug.

Så er der det med den søde tand. Sådan én har Lone og Helle også….

Da vi samtidig er voksne damer, der skal passe på vores figur, vil vi kun fristes af noget, der er rigtig godt. Vi har fundet er fint sortiment af chokolade, bolcher og så de der hjemmelavede karameller fra Bornholm.

Er der noget der passer bedre til et stykke chokolade end en kop dampende hed kaffe? Sådan én kan du få i malkepigens kaffestue. Og da vi synes kaffen fra Laurits Winther er så god, kan du også købe de frisk malede bønner i butikken.

Vi har favorit teerne i løs vægt, eller som te breve i luksus udgaven.

Som med de andre ting vi forhandler, vil sortimentet skifte med årstiderne, nysgerrigheden og trangen til at blive fristet af noget nyt.
Røjleskovvej 38   |   Røjleskov   |   5500 Middelfart   |   Tlf: 50 43 23 38   |   magdalene@magdalenelund.dk
Foto & Webmaster: Søren Tougaard